Demagine

Demagine staat voor:

design & imagine.

 

Vanuit de fotografie maak ik ontwerpen en voor de vormgeving gebruik ik bijzondere materialen en technieken, zoals plexiglas en schilderen.

 

De techniek van het printen op plexiglas is fascinerend en bijzonder.

De prints op canvas worden echte kunstwerken door deze te combineren met acrylverf.

 

U beslist zelf over het kleurgebruik, de foto’s, het thema en de vormgeving. Ook het formaat bepaalt u zelf. Hierdoor worden de kunstwerken uniek en heel persoonlijk.

 

De werken op plexiglas worden geleverd met een speciaal ophangsysteem. De canvas doeken zijn opgespannen en kunnen zo aan de muur.

 

U kunt altijd geheel vrijblijvend contact met mij opnemen.

 

Annechien Wester

 

Mail Demagine

Werkwijze

Stuur mij 5 tot 10 van uw mooiste foto’s. Laat me weten welke kleuren u aanspreken of in uw interieur passen. Uitspraken, woorden, data, namen, songteksten, een gedicht of plaatjes, kortom alles wat u in het kunstwerk verwerkt wilt hebben.

 

Digitale foto’s moeten in de originele resolutie aangeleverd worden. U kunt ook gewone foto’s sturen (deze krijgt u naderhand weer terug) en ik kan zelf foto’s bij u komen maken.

 

U kunt kiezen voor een schilderij waarbij een combinatie wordt gemaakt met printen op hoogwaardig doek en acrylverf of een print op plexiglas.

Ook het formaat bepaalt u zelf.

 

Met al deze materialen en gegevens maak ik een ontwerp. Het ontwerp wordt daarna met u besproken en naar uw ideeën aangepast, totdat er een kunstwerk ontstaat geheel naar uw wens.

 

Download PDF

 

Het afgesproken bedrag wordt betaald nadat er voor een definitief ontwerp is gekozen.

Daarna zal ik het kunstwerk vorm geven.

 

Levering is ongeveer 8 tot 10 weken na betaling, afhankelijk van het formaat en het gekozen materiaal.

 

 

Prijzen

De definitieve prijs hangt af van het gekozen materiaal, het formaat en het aantal gebruikte foto’s. Als u mij laat weten wat u aanspreekt, kan ik u een preciezere prijsopgave doen.

Minimum prijs bedraagt zo'n 250 euro.

 

Download PDF